Инокс Инжeнеринг -  Производство на месингови парапети, профили и детайли.
БГ РУ DE
Начална страница Вход клиенти Продукти в количката Помощ
За насПродуктиУслугиПроизводствоПредставянеДокументиКонтакт
КАК мога да продавам вашите продукти?
Абонамент
Научете първи

Лесно и бързо.
Искате да научите първи за нашите промоции, нови продукти, намаления и специални оферти? Не се колебайте да запишете Вашето име и email. Ние ще Ви изпращаме кратки съобщения за горещи оферти и намаления. Можете да се откажете от услугата по всяко време.

 Имена:
 Email:
 

Производство на парапети

Инокс Инженеринг предлага на Вашето внимание универсална система на монтажни съединения собствена разработка. Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбинирането е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите ни лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство. Серийната продукция е изцяло от неръждаема стомана. Също така произвеждаме алуминиеви детайли за разпространения алуминиев парапет.

Подробна информация за компанията можете да откриете в За насПродължение...

Търсим дистрибутори

Инокс Инженеринг набира дистрибутори от цялата страна и представители на компанията в чужбина. Предлагаме на нашите бъдещи бизнес партньори изгодни условия за работа, стимулиращи отстъпки, богата продуктова гама, качествено изпълнение и сигурен монтаж на всички наши продукти. Защитаваме нашите партнери чрез ценовата политика на нашата компания. В момента търсим:

Дистрибутор "Крайни клиенти"
Дистрибутор "Търговски посредник"
Дистрибутор "Търговски партньор"
Дистрибутор "Регионален дилър"

За повече информация посетете
Търсим дистрибуториПродължение...

Представяне

Разнообразни готови решения за всеки вкус
Ако Вие не сте специалист дизайнер, архитект, проектант или строителен инженер, моля посетете раздел Представяне, където са публикувани голям брой готови решения и конструкции тип Парапет, предлагани от Инокс Инженеринг. Чрез нашия интернет сайт можете да научите повече за видовете готови конструкции, конкретните спецификации и особености, както и да направите заявка за такъв тип цялостно решение. Публикуваме информация за размерите, теглото, срока за изпълнение и приблизителната цена на готови парапети. В процеса на заявка имате възможност да изпратите снимка или скица на мястото, където бихте желали да монтираме парапет, както и да добавите специфични изисквания към изпълнението.

Ние влагаме цялата енергия, знания и умения, на които сме способни, защото търсим съвършеното изпълнение.

Нови продукти

 

АнкетаРезултати
© 2004 Инокс Инжeнеринг. Всички права запазени!
Правна информация
Телефон за контакти +359 (899) 015 155
Електронна поща
Изработено от уеб дизайнер
посещения от май 2006
Карта на сайта